SORU  1  : ARAÇ REZERVASYONU İÇİN NE YAPMALIYIM ?

CEVAP     : Ön rezervasyon işlemi telefon aracılığıyla yapılabilmektedir. Fakat resmi prosedürler ve hangi aracın seçileceği , kaç gün kiralanacağı gibi bilgilerin yüz yüze görüşülmesi daha uygun olacaktır.

SORU 2  : REZERVASYON YAPTIRDIĞIM ARACI NASIL ALABİLİRİM ?

CEVAP    :

Araç teslimatlarımızı ofisimizde yapmaktayız , ofisimize rezervasyon bilgilerinizle gelmeniz gereklidir. Yanınızda Ehliyetinizi ve Kimliğinizi bulundurmayı unutmayınız.

SORU 3  : OFİSİNİZE GELDİĞİMDE NELERE DİKKAT ETMELİYİM ?

CEVAP   :

Araç kiralama sözleşmesini imzalamanız gerekmektedir.  Sözleşmenin geçerli olabilmesi için yanınızda sürücü belgeniz ve kimliğinizi bulundurmalısınız. Ayrıca, ikamet adresiniz ve telefon bilgileriniz sözleşmenize kayıt edilecektir. Ofisimizden ayrılmadan önce mutlaka kiralama sözleşmenizin bir nüshasını isteyiniz.

SORU 4  : ARACI TESLİM ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM ?

CEVAP   :

Aracı teslim almadan önce mutlaka yetkili kişi ile birlikte aracın kilometresini kontrol ediniz. Varsa kusur ve hasarları birlikte tespit ederek belirtiniz.

SORU 5  : ARAÇLARINIZDA HGS VAR MI ?

CEVAP   :

Tüm araçlarımızda HGS bulunmaktadır. Geçiş ücretleri tarafınıza ait olup aracı teslim aldığımızda tahsil edilecektir.

SORU 6  : ARAÇLARINIZDA KİLOMETRE SINIRI VAR MI?

CEVAP    :

Günlük ve aylık kiralamalara göre değişen kilometre sınırı uygulamamız bulunmaktadır. Kilometre sınırı uygulamamız hakkında bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

SORU 7  : GÜNLÜK KİLOMETRE SINIRINI AŞTIĞIMDA NE OLUR ?

CEVAP    :

Günlük kilometre limitini aşan müşterilerimize, günlük kiralama bedeline ek kilometre aşım bedeli yansıtılabilir.

SORU 8  : EN AZ KİRALAMA SÜRESİ NE KADAR ?

CEVAP    :

Normal şartlarda kiralama süresi minimum 1 gündür(24 saat). Ancak tarafınıza bağlı bazı özel durumlarda daha kısa süreli kiralama yapılabilmektedir.

SORU  9  : YAKIT DURUMU ? 

CEVAP     :

Araçlarımızın deposunu dolu olarak teslim etmemekteyiz. Ortalama 50 km mesafe kat edebileceğiniz yani sizi akaryakıt istasyonuna rahatlıkla ulaştırabilecek miktarda yakıt bulunmaktadır.

 

SORU 10  : LASTİK PATLAMASI HALİNDE NE YAPMALIYIM ?

CEVAP      :

Müşteri memnuniyetimiz ve hiçbir müşterimizin zor durumda kalmaması için araçlarımıza Sprey Lastik Tamir Kiti koyuyoruz. Böylelikle yolunuza devam ederek mağdur olmanızın önüne geçmeyi hedefliyoruz.